Zonnepanelen

We verzorgen jouw project van A tot Z.

Hiervoor gebruiken we enkel kwalitatieve en gevestigde merken van zonnepanelen. Meyer Burger, Denim, Solitek en recent ook AEG zijn een voorbeeld van hedendaagse Europese merken waar wij graag mee werken. 

In de categorie van Aziatische merken is dat Longi, JA Solar en Trina. Deze panelen hoeven kwalitatief zeker niet onder te doen voor de Europese panelen. Ook de garantieperiodes en opbrengsten zijn bijna gelijkwaardig met de Europese.

Waarom zonnepanelen plaatsen:

  • Investering in duurzaamheid
  • Kostenbesparend
  • Energiefactuur daalt
  • Steeds kortere terugverdientijd
  • Terugverdientijd tussen de 5 en 7 jaar
  • Woning stijgt in waarde
  • Positieve invloed op EPC

Het plaatsen van zonnepanelen is een investering in duurzaamheid, en op lange termijn helpt het bij het besparen op vaste kosten, met name energiekosten.
Met de voortdurende ontwikkeling van technologieën en de dalende prijzen van zonnepanelen, samen met hun verbeterde rendement, worden de terugverdientijden steeds korter.

Gemiddeld genomen liggen de terugverdientijden momenteel tussen de 5 en 7 jaar. Dit betekent dat de oorspronkelijke investering in zonnepanelen zichzelf binnen die periode terugbetaalt door de besparingen op de energierekening. Na deze terugverdientijd kunnen de zonnepanelen geld besparen gedurende hun verdere levensduur.

Naast het feit dat zonnepanelen helpen om de energiekosten te verlagen en bijdragen aan duurzaamheid, kunnen ze ook de waarde van een woning verhogen door de EPC-waarde te verbeteren en de marktwaarde te verhogen. Dit maakt investeren in zonne-energie niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook voor financiële en vastgoedgerelateerde overwegingen

Productinformatie

Meyer Burger

Meyer Burger

De in de EU geproduceerde Meyer Burger HJT-390 is een zeer efficiënte module dankzij innovatieve heterojunction celtechnologie, waardoor hij uitstekend presteert, zelfs op typisch Europese bewolkte dagen.

Lees meer

Meyer Burger – Gemaakt in de EU

Meyer Burger zonnemodules zijn ontworpen in Zwitserland en worden voorlopig nog geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste duurzaamheidsnormen en met groene elektriciteit. Het productieproces is volledig vrij van lood en andere giftige stoffen. De module maakt gebruik van SmartWire Connection Technology (SWCTTM) voor maximale stabiliteit en benut het volledige potentieel van beschikbaar zonlicht van alle zijden.

PFAS-vrije productie

PFAS-chemicaliën worden veel gebruikt vanwege hun water- en vetbestendige eigenschappen, maar ze kunnen schadelijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Het PFAS-vrije label geeft aan dat Meyer Burger hun zonnemodules zonder PFAS produceert.

Volledig Zwart Zonnepaneel

Een volledig zwart zonnepaneel betekent dat het een uniform zwarte uitstraling heeft over het hele oppervlak: cellen, frame en backsheet. Er is geen significant verschil in prestaties in vergelijking met blauwe of zwart/wit panelen, maar volledig zwart wordt door velen als esthetisch aantrekkelijker beschouwd.

Denim zonnepanelen

Denim

Ontdek de kracht van Denim All Black Glas Glas BiFacial zonnepanelen! Met cutting-edge half cut TOPCon Bifacial N-type cell technologie voor maximale efficiëntie en verbeterde schaduwtolerantie. Betrouwbare prestaties voor residentiële, commerciële en industriële projecten, zelfs bij weinig licht en hogere temperaturen.

Lees meer

Denim N-type TOPCon All Black (1.6 x 1.6mm Glas/Glas) Bifacial – 30 Jaar Garantie

Waarom kiezen voor de Denim All Black?

· Europees merk

· Uitgebreid getest: biedt weerstand tegen hagel, sneeuwbelasting, windbelasting, ammoniak, zout & mist en brandveiligheid.

· Veiligste keuze: Brandklasse A.

· PFAS-vrij: Milieuvriendelijk, zonder schadelijke PFAS-chemicaliën.

· Esthetisch: All Black design.

· Glas glas: Met 1.6mm glas aan zowel de voor- als achterzijde, beter beschermd tegen vocht en mechanische belasting.Uitstekende garantie: 30 jaar product- en vermogensgarantie

Solitek zonnepanelen

Solitek

De BLACKSTAR 420 Wp-modules hebben een productgarantie van 30 jaar en een lineaire vermogensoutputgarantie van 30 jaar.  De BLACKSTAR-modules zijn ontworpen met een uitstekende levensduur, betrouwbaarheid en energieopwekking gedurende vele jaren.

Lees meer

Deze modules zijn zeer veilig (brandklasse A) en kunnen extreme belastingen weerstaan (tot 8100PA). Alle modules van SoliTek zijn Cradle2Cradle gecertificeerd. Volledig Zwarte Zonnepaneel Dit zonnepaneel is verkrijgbaar in Volledig Zwart, ook wel bekend als Puur Zwart. In deze versie zijn het frame, de cellen en de achterzijde volledig zwart. Volledig zwarte panelen presteren beter in direct zonlicht, maar kunnen een iets lagere efficiëntie ervaren door hogere temperaturen. Over het algemeen is het prestatieverschil ten opzichte van panelen met andere kleuren verwaarloosbaar, en de keuze van kleur is voornamelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Dubbelglaspaneel Dit paneel is uitgerust met glas aan beide zijden. Deze zonnepanelen zijn beter beschermd tegen stof en vuil en hebben een aantrekkelijke uitstraling. Productie zonder PFAS Bij de productie van deze SoliTek modules zijn geen PFAS-chemicaliën gebruikt.

Longi zonnepanelen

Longi

Op de LONGi panelen geldt een fabrieks- en vermogensgarantie van 25 jaar.

Als Tier 1-leverancier produceert LONGi sinds 2000 innovatieve panelen van hoge kwaliteit. Het merk is wereldwijd trendsetter op het gebied van nieuwe cel-technologieën en biedt daarom een uitstekende vermogensgarantie.

Lees meer

LONGi zonnepanelen zijn uitgebreid getest om in verschillende omgevingen en weersomstandigheden een optimale opbrengst te genereren. Door de Low LID (Light-Induced Degradation) Mono PERC technologie is de vermogensafname per jaar zo beperkt mogelijk. Hierdoor ben je voor langere tijd verzekerd van maximale opbrengst. Dat zie je terug in de uitstekende garanties.

Dit zonnepaneel is beschikbaar als Full Black, ook wel Pure Black genoemd. Hierbij zijn het frame, de cellen en de backsheet helemaal in het zwart uitgevoerd. Volledige zwarte panelen presteren beter in het volle zonlicht, maar leveren ook weer iets aan rendement vanwege een hogere temperatuur. Over het algemeen is het verschil in prestaties met anders gekleurde panelen te verwaarlozen en is de uitvoering vooral een kwestie van smaak.

Phono Solar Zonnepanelen

AEG

AEG zonnepanelen zijn gemaakt om lang mee te gaan en veilige en schone energie voor woningen te leveren, gedurende hun hele levensduur.

Dit is mogelijk dankzij geavanceerd productontwerp, door nauwkeurige selectie van componenten en veeleisende productienormen.

Lees meer

Dankzij hun uitstekende fabriekskwaliteiten hebben AEG High Efficiency zonnepanelen 20 jaar garantie op het product en 25 jaar garantie op de prestatie. De AEG premium zonnepanelen (glas-glas) 30 jaar garantie op het product en 30 jaar garantie op de prestatie.

AEG-zonnepanelen en productiefaciliteiten voldoen aan de nieuwste normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001.

AEG FOTOVOLTAISCHE OPLOSSINGEN

AEG fotovoltaïsche producten onderscheiden zich van de massa door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Esthetisch verantwoord en met innovatie standaard ben je met AEG’s onderling verbonden, slimme zonneapparaten altijd een stap vooruit, waardoor je volledige controle hebt over je zonnepaneel systeemen en dat geeft je gemoedsrust.

Het productportfolio van AEG omvat een breed scala van fotovoltaïsche producten die voldoen aan de behoefte aan flexibiliteit en betrouwbaarheid in de huidige zonne-energiecentrale, ongeacht de grootte van de installatie.

AEG zonne-producten – zonne-PV-modules, omvormers, opslag en monit oring-oplossingen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde en geteste componenten om de hoogste kwaliteit te garanderen, betrouwbaar efficiëntie en een lange levensduur.

Trina Solar zonnepanelen

Trina

Trina Vertex S Series Zonnepaneel

Degelijk vakmanschap maakt de Vertex S geliefd bij zowel eindgebruikers als installateurs. De ultradunne busbars en uniform gekleurde panelen zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk, ongeacht de grootte van de installatie. 

Lees meer

Vertex S-modules zijn compatibel met alle gangbare omvormers, optimizers en montagesystemen. Voeg hier nog aan toe dat de panelen licht van gewicht en makkelijk vervoerbaar zijn en het is geen wonder dat ze een favoriet zijn voor residentiële en commerciële projecten, van groot tot klein.

Full Black Zonnepaneel

Een volledig zwarte zonnepaneel betekent dat het een uniform zwarte uitstraling heeft over het hele oppervlak: cellen, frame en backsheet. Er is nagenoeg geen verschil in prestaties vergeleken met blauwe of zwart/wit panelen, maar zwarte zonnepanelen worden wel door velen aantrekkelijker gevonden.

Phono Solar Zonnepanelen

Phono Solar

Deze volledig zwarte zonnemodule van Phono Solar is uitgerust met 108 halfgesneden bifaciale cellen. Door de kleinere cellen is er minder verlies tussen de cellen en door temperatuur, en de PERC-technologie met lage LID (light-induced degradation) zorgt voor een optimaal rendement en een maximale opbrengst over een lange periode.

Lees meer

Phono Solar Draco-serie

Betrouwbare kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend bij Phono Solar, een Tier-1 fabrikant met topmodules. De Draco-serie met bifaciale technologie biedt een opmerkelijk voordeel, biedt tot 30% extra stroomopbrengst en heeft een indrukwekkende bifacialiteit van meer dan 80%. Deze innovatieve aanpak leidt tot betere prestaties, zelfs onder zwakke lichtomstandigheden, terwijl de integratie van N-type technologie resulteert in een hoger vermogen.

PFAS-vrije productie

Bij de productie van deze Phono Solar modules zijn geen PFAS-chemicaliën gebruikt.

Volledig zwart zonnepaneel

Dit zonnepaneel is verkrijgbaar als Full Black, soms ook bekend als All Black. In dit ontwerp zijn zowel het frame, de cellen als de backsheet volledig zwart gekleurd. Volledig zwarte panelen presteren beter in direct zonlicht, maar kunnen een lichte daling in efficiëntie vertonen door hogere temperaturen. Het totale verschil in prestaties in vergelijking met witte of blauwe cellen is echter verwaarloosbaar en de keuze van het ontwerp is vooral een kwestie van voorkeur.

Ja Solar zonnepanelen

JA Solar

JA Solar – JAM54S31-405/MR

Het JAM54S31-405/MR-module heeft een productgarantie van 12 jaar en een lineaire vermogensoutputgarantie van 25 jaar.

Lees meer

JA Solar is een Chinese leverancier van zonnepanelen die tot de top spelers in de industrie behoort. Dankzij de jarenlange ervaring van het bedrijf levert JA Solar volwassen producten van de hoogste betrouwbaarheid. JA Solar streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen en bedrijven in staat te stellen om.

Volledig Zwarte Zonnepaneel

Dit zonnepaneel is verkrijgbaar als Volledig Zwart, ook bekend als All Black, wat betekent dat zowel de cellen als de achterzijde volledig zwart zijn. Dit type paneel is populair voor woningen met zichtbare daken.

Zwarte cellen presteren beter in direct zonlicht, maar kunnen een lichte afname in output ervaren als gevolg van hogere temperaturen. Echter, het verschil ten opzichte van traditionele blauwe cellen, die over het algemeen beter presteren in bewolkte omstandigheden, is minimaal. Daarom is de kleurkeuze voornamelijk een esthetische overweging.